Voedingstherapeuten staan voor slechts 39 euro per jaar (incl. btw) op deze website en op De Therapeutengids en afhankelijk van andere aangeboden therapieën vaak ook nog op andere websites. Klik hier voor meer info.

Agenda

Op deze pagina vindt u een agenda-overzicht met activiteiten, zoals cursussen, workshops, retraites, etc., op het gebied van voeding of daaraan gerelateerd. De activiteiten zijn gesorteerd op datum waarbij de eerstkomende activiteiten bovenaan staan.
Via de link "meer informatie" kunt u meer informatie over een activiteit bekijken.
Agenda met activiteiten op het gebied van voeding
Workshop Familieopstellingen
Sleutelwoorden: emoties, gezin, relaties en voeding
Workshopdatum : 07-11-2020
Workshoptijd : 10:00 - 17:00
Looermark 54 7437 SK Bathmen Overijssel
Prijs: € 95.00

 

Voor wie?


Of je nu 24 uur per dag met eten bezig bent, je wel eens wilt weten wat een bepaalde ziekte je mogelijk ook nog te vertellen heeft of bepaalde karaktertrekken eens nader wilt bekijken ..... 

 

        …..dan is deze workshop iets voor jou!

 

Inzicht krijgen in onderliggende oorzaken van eten, ziekte of karaktertrekken is altijd helend. Je krijgt meer zelfkennis en als je je patronen herkent, kun je daarin verandering brengen. Via systeemopstellingen krijg je de mogelijkheid om aan jezelf te werken. Het is een fijne, indringende manier om bezig te zijn met je eigen groei en ontwikkeling.

 

Deelname zonder eigen opstelling kost € 45,-. De prijs met een eigen opstelling staat hieronder. De prijzen zijn inclusief koffie en thee.

 

 

 

 

Website
 
 
 

Recente activiteiten

In onderstaand overzicht vindt u activiteiten op het gebied van voeding die recent gestart zijn of plaatsgevonden hebben. De meest recente activiteit staat hierbij bovenaan. Mocht u een activiteit interessant vinden dat kunt u de organisatie die de activiteit aanbiedt een bericht sturen met de vraag of deze activiteit in de toekomst nog een keer aangeboden wordt.
Recente activiteiten op het gebied van voeding
Cursus: DETOX XL- 3 weken ontgiften voor body&mind
Sleutelwoorden: coaching, meditatie, natuurgeneeskunde en voeding
Cursusperiode : 11-05-2020 - 03-06-2020
Cursustijd : 19:30 - 20:30
Locatie: online

Zie beschrijving voor exacte tijden en groeps bijeenkomsten online. De cursus bestaat uit groeps bijeenkomsten, mails en filmpjes in een besloten omgeving.

Prijs: € 150.00

Deze intensieve, fijne cursus heeft als doel om diep te reinigen op alle lagen van jouw bestaan: lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch. Ik neem je stap voor stap mee in dit proces waarin je steeds een laagje verder afpelt. In drie weken krijg je een prachtige, helende basis voor jezelf aangereikt. Ik begeleid je vanuit mijn ervaring en kennis door dit proces heen. Na deze cursus kun je deze stappen zelf elk voor- en najaar herhalen om te ontgiften. Dit is dus een lange termijn inverstering in je welzijn en gezondheid!

Wanneer: We starten op maandag11 mei, we eindigen op woensdag 3 juni. De vaste Live-groeps momenten vinden plaats op: 11-14-21-28 mei en 3 juni van 19.30-20.30 uur. De rest van de contactmomenten verlopen via e-mail en video's en zijn niet aan een vaste tijd gebonden en kun je dus doen wanneer het jou uitkomt! :)

Hoe?
Voorafgaand aan deze cursus vindt er een korte intake plaats om af te stemmen of jij op de goede plek bent aangeland! We bespreken je persoonlijke doel(-en), hulpvraag en motivatie en er is ruimte voor je vragen.

Hieronder volgt een globale beschrijving van deze 3 weekse online cursus. Wil je meer weten, mail me dan op info@sensitievevrouw.nl

Week 1: Je lijf is je fundament. Daarom starten we deze week met een ontzurend voedingsplan boordevol tips&tricks over ontzuren en ontgiften. Je leert hoe je ontzurend eet en je lijf reinigt, waar je valkuilen zitten en je gaat ervaren wat er gebeurt als overtollige zuren je lichaam verlaten: Je krijgt meer energie, klachten kunnen verminderen of verdwijnen, je huid gaat er anders uitzien, je lichaam wordt lichter, organen gaan beter functioneren en je geeft je immuunsysteem een flinke boost!. Je start dit voedingsplan zelf op en blijft dit minimaal 3 weken doen om te reinigen.
Aan het einde van week 1 krijg je informatie over omgaan met emoties en doen we samen een live geleide meditatie om emotioneel en energetisch te reinigen. Deze meditatie kun je zelf blijven herhalen via het filmpje op jouw gewenste tijden.

In week 2 blijf je je lichaam reinigen m.b.v voeding en daarnaast leer je over mentale reiniging, in de vorm van veel info, tips&tricks en een meditatie die je helpt om mentaal op te schonen. Hiervan krijg je een uitgebreide video-uitleg die je steeds opnieuw kunt bekijken. Je gaat zelf aan de slag met deze meditatie en de opdrachten die hierbij horen. Aan het einde van deze week vindt er een groepsevaluatie plaats via live verbinding. Je mag hier al je vragen stellen en de problemen waar je tegenaan loopt, zowel over voeding als wat je tot dan toe hebt geleerd.

Week 3 leer je over het reinigen van jouw huis inclusief je slaapplek. Dit is superbelangrijk, zeker als je gevoelig bent. Je leert wanneer welk product te gebruiken en op welke wijze je dit het beste doet. Ondersteunende info via mail en een filmpje waarin je ziet hoe een huis gereinigd wordt, komen naar je toe. Je kunt dus meteen aan de slag!
Het einde van week drie wordt ingevuld naar behoefte van de groep OF met een yoga/ademsessie gericht op ontgifting en ontspanning.

Bonus 1: Een GRATIS bijeenkomst op 3 juni vindt plaats ter evaluatie. Er wordt gekeken naar wat er nog nodig is op individueel niveau en of je doelen behaald zijn. Maar ook de vraag, hoe nu verder, kan worden meegenomen.
Bonus 2: Wil je tijdens deze cursus individuele begeleiding ontvangen en/of extra ondersteuning mbv bioresonantie? Deze bied ik aan tegen een sterk gereduceerd tarief!

Jouw investering in je eigen gezondheid kost maar 150 euro!

Voel je een JA van binnen?Ben je geinteresseerd, wil je meer informatie of wil je je inschrijven middels een intake gesprek? Mail dan naar: info@sensitievevrouw.nl

Welkom!

Liefs,
Marjolein.

Website